Задава се грипна епидемия!

Защитата: Биофлаваноиди и селен плюс витамините А, С и Е

Какво представляват биофлаваноидите?

Биофлаваноидите са имунната система на растенията. Представляват химически съединения, които растенията образуват, за да предпазят клетките си от увреждания.

Биофлаваноидите са особено силни антиоксиданти.

Когато се храним с пресни плодове и зеленчуци, приемаме онези биофлаваноиди, които влияят положително върху нашата имунна и антиоксидантна защита, улесняват изхвърлянето на токсични метали от организма и осигуряват профилактика срещу някои видове рак.

Антиоксидантите обикновено играят заедно в един отбор, което е много важно. Необходимо е, например да има комбинация на витамините Е и С, които заедно с бета каротин (провитамин А) обезвреждат оксидантите, натрупващи се в организма под влияние на вредни фактори от околната среда, стрес, физическо напрежение и др.

Това е т.нар. синергизъм на антиоксидантите.

В комбинация витамините А, С и Е забавят стареенето, стимулират дейността на ендокринните жлези, повишават съпротивителните сили на организма и осигуряват стабилна имунна система.

Селенът е жизнено важен антиоксидант. Необходим ни е за правилното функциониране на панкреаса и тъканната еластичност. Особено важен е за работата на щитовидната жлеза, която контролира метаболизма. Незаменим е при изграждането на силна имунна система.

Отборът, съставен от витамините А, С и Е, биофлаваноиди и селен, ви гарантира перфектна антиоксидантна защита за деня.

Хранителната добавка FitLine Zellschutz Antioxy (Фитлайн Целшутц Антиокси) ви дава сигурност за качество и перфектно решение на проблема със защитата на организма през зимните месеци при настинки и грип.

Всеки човек в съвременния свят е отговорен за своето добро здраве чрез балансирано хранене и набавяне на необходимите жизненоважни хранителни вещества.

Най-добрият начин да бъдем здрави е да предотвратим болестта.

Доверете се на висококачествени хранителни добавки, които осигуряват пълноценен прием на най-важните антиоксиданти, за да сте здрави и с високо самочувствие.

Галина Терзиянова

 

 

Може да научите повече за продукта и да поръчате от тук – Zellschutz Antioxy или директно на телефон за бърза поръчка: 0888 702 953

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *